Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Yoritomo_Alex  
#1 Posted : 19 December 2017 00:14:00(UTC)
Yoritomo_Alex

Rank: Advanced Member

Reputation:

Medals: OldSchool EuroChamp: EuroChampOG: No school but old schoolMantis: The Gathering Storm

Groups: OG, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 26/08/2017(UTC)
Posts: 63

Thanks: 2 times
Was thanked: 13 time(s) in 6 post(s)

Τέλειωσε και το 2ο τουρνουαδάκι και νιώθω πιο χαζομπαμπάς από ποτέ. 

Πάλι αρκετός κόσμος (παρόλο τις απουσίες λόγω ιδιαιτερότητα της ημέρας), πάλι αρκετή όρεξη, πάλι spam κΙρλής. 

Επέστρεψαν τα τσίπουρα, επέστρεψαν οι μπύρες, επιστρέφει και το feeling. 

Στο πρώτο τουρνουά το έγραψα ξεκάθαρα. Μετά από 10 χρόνια ενιωθα χαμένος χωρίς τα μαντις καρτάκια μου. Σε αυτό τα πράγματα ήταν πιο όμορφα για εμένα ίσως γιατί ανυπομονώ. 

Το τουρνουαδάκι για εμένα άρχισε και τέλειωσε στο Δώρο του Chris. Νομίζω είναι πάνω από ότι έχω κερδίσει τόσα χρόνια.

Παρόλο αυτά καθίσαμε να παίξουμε και υπήρξαν κάποια φανταστικά παιχνίδια. 

Ένα γρήγορο report. 

Game1: Christos Dimitreas. Scorpion. - Win

Δεν είδα το Scorpion deck Που τρώμε συχνά. Δεν θυμάμαι το splash του. Έφαγα καρτάκια όπως A fate worse than death που πραγματικά δεν περίμενα και mono no Aware σε πάρα πολυ πετυχημένο σημείο. Το παιχνίδι τέλειωσε έχοντας 2 Honor Και οι 2 παίχτες. Πιέστηκα αρκετά, αλλά το Deck swarmαρει αρκετά που πάντα είχα 2 conflicts win. Ο Χρήστος με πίεζε αρκετά με ring of fire για dishonor τα παιδάκια μου, αφήνοντας άλλα rings στην διάθεση μου. Χρησιμοποίησα 1 ή 2 yurt για gain 2 honor, Που προφανώς με βοήησε και έσπασα πιο γρήγορα τις επαρχίες.

 

Game2: Moutzoglou Xenofon. Crab. (splash Talisman) Mantis heart player - Win

Είχαμε παίξει μαζί και στο πρώτο. Τότε επίσης τρομερό παιχνίδι, που χαροπάλευα στο 1 honor με watch commander και είπα περισσότερα Pass από ότι όλα τα χρόνια μαζί. 

Αυτή την φορά ήμου τυχερός. Πρώτο γύρο πρώτη επαρχία ήρθε o Kaiu Shuichi με 2 fate Πάνω του, ακριβώς στο endless plain . 

Δεν θα πω ότι έκρινε το παιχνίδι 100%, γιατί είχαμε μια ωραία εξέλιξη αργότερα, αλλά πάντα έχοντας το πάνω χέρι εγώ. 

 

Game3: Chris Oldgeorge. Lion στα χαρτιά Scorpion στην Καρδιά. -Win

Αν με τον Ξενοφων ήμουν τυχερός, εδώ το παιχνίδι τέλειωσε πριν καν αρχίσει. όχι τπτ άλλο αλλα ο Χρήστος φτιάχνει twilight decks Που γουστάρω να βλέπω (το κατάλαβα λίγο και από την επιλογή των provinces). 

Ναι και εδώ τυχερός. Πρώτη attack του Χρήστου με Brawler πάλι στην πρώτη επαρχία πάλι στο endless. Εδώ το παιχνίδι τέλειωσε όμως με την μία γιατί πήρα board control και ολα τα conflicts Με την μία. Νομίζω παίξαμε 15 λεπτά. 

Το να ανοίξεις απένατι σε τρένο/καλό παιδί με Fate κτλ endless, Είναι σαν να ανακαλύπτεις το πουλάκι σου πρώτη φορά. Όλοι καταλαβαίνετε λαμόγια οπότε αφήστε αυτά που ξέρετε.

 

Game 4: Nick Leonakis. Lion...απλά νομίζει ότι παίζει Dragons.. -Win

Dragon splash phoenix o Nick. Με τον Νίκο μεγαλώσαμε μαζί. Παίζαμε 30 παιχνίδια την ημέρα είναι όπως γλύφονται τώρα ο Κιρλής με τον Γιαννάκι κτλ κτλ κτλ. Ο Νίκος ήρθε τα πήρε στόμα και έφυγε...  :P 
Επιτέλους ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Από αυτά που ενώ στην αρχή είσαι 80% πίσω από τον άλλον, το παιχνίδι βγάζει ένα από τα καλά του, ΟΤΙ αυτό δεν έχει σημασία. Παίξε γυρνάει. Με πήρε κατακράτος με μια καλή 3αδα Indomitable Will στους πρώτους 2 γύρους και ένα καλό Censure σε Cavalry Reserves, άλλα τράβηξα πάρα πολλές κάρτες με spyglass και του έβγαλα πολλές άμυνες με το Talisman (δεν είδε ποτέ 2ο Let go) ώστε να σώσω το Stronghold Και να καταφέρω να γυρίσω το παιχνίδι στο 1 skill. 

Game 5: Thanasis Stavridis (finalist, Ξερω πως είναι φίλε), Dragon/Crab. -Loss

Το έχω φάει αρκετές φορές το dragon/pathfinder blade. Αρκετά solid top deck. Προφανώς η τύχη σου έλεγε ότι θα σκάσω με pathfinder blade στο Endless μου :P αλλά πιπέρι στο στόμα αν έχω και παράπονο. Τρομερό παιχνίδι, από αυτά που μου είχαν λήψει. Έκανα ένα τραγικό λάθος στο τέλος με ένα αχρείαστο Assassination, Που έδωσε 100% την Νίκη στον Θανάση, ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο ξύλο ακόμη. Έχασα από dishonor, νίκησα στην αγάπη. 

 

Game 6: Marios Rodopaios. Crab Loyal/ Unicorn. - Win. 

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι μου. Ο Μάριος έβγαλε πρώτο γύρο τον Magistrate τους. Το Deck μου εβγαζε μονο μικρά παιδάκια, οπότε καταλαβαίνετε ότι το τέντωμα δεν υπήρχε. ο Τυπάς μάλιστα δεν έλεγε να φύγει από το παιχνίδι αφου μία τον τάιζε fate o Vanguard Warrior Μία το Reprieve και είχε πάνω του Talisman όπου ο Μάριος αποφάσιζε στην ουσία που θα κάνω επίθεση. Το παιχνίδι το έκριναν το Rout και το Strength in numbers Που τα είδα στους πρώτους 2 γύρους και μου έδωσαν 2 επαρχίες νωρίς αφού έδιωχνα τον Magistrate του αλλά και προς το τέλος ένα καλό play απέναντι στον Kisada όπου έγινε Dishonor από Court και μου άνοιξε ένα καλό bow από for shame για να σπασω την τελευταία επαρχία του στο τσακ. Ηταν ενα παιχνιδι που πήγαινε στο time με διαδοχικές εναλλαγές του ποιος τελικά έχει το πάνω χέρι. Φανταστικό game. 

5-1 Πέρασα 3ος στο Swiss Και το ζευγάρι μου είναι ο Χωτέμης Άκης, που το παιδί με παρακαλάει να παίξουμε ένα game τόσο καιρό (αλλά δεν πειράζει με έχει κεράσει αρκετά στο conquest). 

Top 8 Με Άκη - Scorpion/Dragon - Loss. 

Concede από το Game. Το είχα ανακοινώσει από το πρώτο Τουρνουά. Είμαι Mantis Player και δεν αλλάζει αυτό. Για την τιμή στον Yoritomo ''We are Mantis now and forever'' από τα top και πάνω είναι Concede όλα μου τα game χωρίς Mantis. 

Τo deck ειναι αυτό: Unicorn / Lion

Λογικά θα κλείνει ένας κύκλος με τους Unicorn. Μπορεί και όχι θα δούμε. 

Έχουμε το καλύτερο Organize team Με μεράκι που δεν θα παρατήσουν ποτέ το Game ακόμα και αν τα παιδιά μας, μας φέρουν εγγόνια. Είμαι στην διάθεση τους, τους το έχω πει. 

 

Μέχρι το επόμενο.. UTZ. 


Mantis Clan Champion - Kolat - Naval - Yoritomo's Alliance - Experienced 5

We are Mantis, Now and Forever
thanks 6 users thanked Yoritomo_Alex for this useful post.
Mirumoto yama on 19/12/2017(UTC), SamuraiBill on 19/12/2017(UTC), RookOfKings on 19/12/2017(UTC), Unless on 19/12/2017(UTC), Hida_Avituss on 20/12/2017(UTC), Doji Fotis on 21/12/2017(UTC)
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error